Tilaaminen ja toimitusehdot

Jos löysit mieluisan tuotteen sivuiltamme tai haluaisit toteutettavan jonkin tuotteen omilla mitoillasi/ideoidesi pohjilta, niin ota meihin yhteyttä joko suoraan sähköpostin välityksellä (jouni.nurminen@rustiikkiverstas.fi), yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Kerro meille mistä tuotteesta on kyse sekä toiveesi mittojen, värin/pintakäsittelyn ja aikataulun suhteen. Jos on kyse omasta tuotteestasi josta haaveilet ja jonka haluaisit toteutettavan, niin jonkinlainen kuva/piirustus antaisi hyvät lähtökohdat projektin eteenpäin viemiseen. Puheluihin emme valitettavasti aina pysty verstaallamme kesken työn vastaamaan, joten varmimmin meidät tavoittaa sähköpostin välityksellä.

 

Toimitusaika: käsityötuotteiden ollessa kyseessä, vaihtelee toimitusaika 2-6 viikkoon, riippuen sen hetkisestä tilauskannasta, materiaalien saatavuudesta ja pintakäsittelystä.

 

Mittatilaustyönä valmistettavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Muilla tuotteilla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa asiakas itse. Jos tuotteessa on virhe tai tuote on kuljetuksessa vaurioitunut, ota pikimmiten meihin yhteyttä. Virheellisen tuotteen hyvitämme asiakkaalle uudella tuotteella.

 

Toimitustavat: nouto verstaaltamme (Pasintie 5, Kangasala) tai rahti. Myös oma paku kuljetuksemme sovittavissa mahdollisuuksiemme mukaan 120km säteellä Tampereelta sekä pääkaupunkiseudulle.

 

Maksutavat: Noudettaessa käteisellä, pankkikortilla, visa electronilla, visalla tai master cardilla. Käytössämme on Izettle maksupääte.

Tilisiirrolla: Lähetämme sinulle laskun tuotteesta joko sähköpostiisi taikka paperisena versiona postin välityksellä. Tuote tulee olla maksettuna ennen noutoa verstaaltamme/toimitusta.

Hinnat sisältävät  24% alv.