Metallikalusteet

sohvapöytä-industrial-rustiikkinen

SOHVAPÖYTÄ

Industrial-tyylinen sohvapöytä jonka materiaalina on käytetty harjaterästä, mustaa rautaa sekä puuta. Runko on jätetty metallin väriseksi. Kuvien pöydässä käytetty puu on rustiikkitammea, eli oksankohdat sekä muut puulle ominaiset epätäydellisyydet on jätetty rehellisesti esille. Vaihtoehtoisesti materiaalina voidaan käyttää esimerkiksi tummaksi käsiteltyä mäntyä.

Kuvan pöytä on mitoiltaan 100cm*60cm ja korkeus 45cm. Pöytä on mahdollista toteuttaa myöskin muun mittaisena, mikäli malli miellyttää mutta mitat eivät. Hinta pöydälle kyseisillä mitoilla 350€ (sis alv 24%).

tv-taso industrial-tyylinen

TV-TASO

Industrial-tyylinen tv-taso toteutettuna harjateräksestä, mustasta raudasta ja tummaksi käsitellystä männystä. Taso on mitoiltaan 150cm*40cm ja korkeus 43cm. Taso voidaan haluttaessa toteuttaa myöskin muun mittaisena. Hinta kyseisen mittaiselle tv-tasolle on 540€ (sis alv 24%).

Jos yllä olevien kalusteiden pohjalta sinulle heräsi mahdollisesti idea jostain muusta vastaavan tyylisestä huonekalusta tai sisustustuotteesta, niin ota yhteyttä ja katsotaan olisiko idea meidän toteutettavissa ja mihin hintaan!