Leina-ruokapöytä

sorvattujalkainen-valkoinen-lankkupöytä

Leina-ruokapöytä on täyttä puuta, valmistusmateriaalina mänty. Sen jykevä runko sorvatuilla jaloilla sekä lankkukansi huokuvat maalaisromanttista tunnelmaa ja luovat kodikkuutta niin uuteen kuin vanhaankin tilaan. Pöytä on tilattavissa joko lankkukannella tai yhtenäisellä, täyspuisella kansilevyllä.

Mitat: (6-8 istuttava) 210cm*90/100cm ja korkeus 76cm. Kannen paksuus noin 4cm. Jalkojen paksuus 11cm paksuimmasta kohtaa. Pöydän jalat irroitettavissa tarvittaessa. Pöytä tilattavissa myöskin muun mittaisena.

Väri: väri/pintakäsittely sovittavissa erikseen. Tilattavissa myöskin puuvalmiina ilman pintakäsittelyä. Luonnonmukainen ja muoviton pintakäsittelyvaihtoehto on puuvaha, josta löytyy lisää tietoa värivaihtoehtoineen täältä: https://www.osmocolor.com/puuvaha/osmo-color-puuvaha

Valmistus: valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Koska kyseessä on käsityönä valmistettava tuote, toimitusaika 2-5 viikkoa, sen hetkisestä tilauskannasta riippuen.

Hinta: Pöydän hintaan vaikuttavat pöydän koko sekä haluttu pintakäsittely. Pöytä valkoiseksi maalatulla rungolla ja halutun sävyiseksi vahatulla kannella koossa 90cm*140cm-170cm hintaan 1250 € ja koossa 90cm*180cm-210cm hintaan 1350 €.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous pöydästä omilla mitoillasi ja haluamallasi pintakäsittelyllä, niin toteutetaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva pöytä.

Toimitukset aina pääkaupunkiseutua myöten!