Hilda-ruokapöytä

ruokapöytä-maalaisromanttinen-veistokoristeltu-lankkukansi

Hilda-ruokapöytä on käsityönä valmistettua laadukasta puusepäntyötä ja sen materiaalina on käytetty mäntyä. Jokainen pöytä on oma yksilönsä käsin veistettyine koristekuvioineen, oksankohtineen ja kulutuksineen. Pöydän kannen voi tilata erillisistä lankuista koostuvana tai yhtenäisestä liimapuulevystä valmistettuna. Pöydän jalat ovat tarvittaessa irroitettavissa.

Mitat: (6-8 istuttava) 210cm*90cm ja kannen paksuus 28mm tai 38mm. Pöydän korkeus 76cm ja jalkatilaan jäävä vapaa korkeus 64cm. Jalan paksuus 11cm paksuimmasta kohdasta. Pöytä tilattavissa myöskin muun pituisena ja levyisenä.

Materiaali: mänty

Väri: väri/pintakäsittely sovittavissa erikseen. Pöytä tilattavissa myöskin puuvalmiina ilman pintakäsittelyä.

Valmistus: valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Koska kyseessä käsityönä valmistettava tuote, toimitusaika sen hetkisestä tilauskannasta riippuen 2-5 viikkoa.

Hinta: pöydän hintaan vaikuttavat pöydän koko sekä haluttu pintakäsittely. Esim. 6-8 istuttava pöytä mitoissa 210cm*90cm, valkoisella rungolla ja halutun sävyiseksi vahatulla kannella hintaan 1400 € (kannen paksuus28mm).

Ota yhteyttä ja kysy tarjous kyseisestä pöydästä omilla mitoillasi ja haluamallasi pintakäsittelyllä, niin toteutetaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva pöytä.